Houtrotreparatie

Aan een rot kozijn wilt u snel iets doen. Terecht, want eenmaal aangetast houtwerk verslechtert snel. Vervangen dan maar? In de meeste gevallen is dat helemaal niet nodig. Van een kozijn met houtrotschade is gemiddeld is 95% van het hout namelijk nog in prima staat. Reparatie is een kwalitatief volwaardig, goedkoper en minder overlast gevend alternatief. Bovendien belast reparatie het milieu veel minder dan productie, vervoer en plaatsing van een nieuw kozijn.

Van der Meer Bouw is specialist op het gebied van houtreparatie. Wij maken daarbij gebruik van een door Repair Care ontwikkeld uniek systeem voor duurzaam houtherstel. Kenmerkend voor de producten van Repair Care is dat ze duurzaam elastisch en vochtbestendig zijn. Eenmaal overschilderd zijn reparaties niet meer zichtbaar en gerenoveerde kozijnen gaan minstens de verdere levensduur van het kozijn mee. Ook verrichten we preventieve werkzaamheden om houtrot in de toekomst te voorkomen.

Van der Meer Bouw is opgeleid en officieel erkend door Repair Care. Voor advies over reparatie en preventie bent u bij ons aan juiste adres!

Telefoon

06 – 22 66 34 29